WebLib ei ole yhteensopiva selaimesi kanssa

WebLib ei tue Internet Explorer -selainta.

Käytä toista selainta tai lataa ProdLib saadaksesi täyden toiminnallisuuden.

Vesiset tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun parvekevedenpoistoon

Sisäpuoliseen parvekevedenpoistoon suunniteltu Vesiset Plus on uuden aikakauden järjestelmä, joka uniikilla toimintaperiaatteellaan säästää huomattavasti niin rakentajan kuin asukkaan kustannuksia. Sulanapitokaapeleita ei tarvita ja takaamme järjestelmän jäätymättömyyden 5 vuoden täystakuulla. Näin rakennuskustannuksissa saavutetaan jopa 50 %:n säästö ja loppukäyttäjälle säästöä kertyy alhaisemmista energiakustannuksista.

Ulkopuoliseen parvekevedenpoistoon tarjoamme Vesiset UP-järjestelmää, jolla parvekeputket saadaan vietyä parvekelinjan ulkopuolelle. Tämä tuo lisätilaa parvekkeelle ja veden virtausäänet häiritsevät asukasta vähemmän. Ulkopuolinen järjestelmä sopii erityisen hyvin harjakattoisiin kerrostaloihin, sillä vesikaton vedenpoisto voidaan kytkeä samaan alastuloon.

Heittäjäputket ovat edullisin tapa toteuttaa parvekevedenpoisto. Valikoimastamme löytyy ratkaisut niin vesiuran kylkeen kuin pohjaan. Heittäjäputkia voidaan käyttää kohteissa, joissa veden määrä on vähäinen eikä parvekkeiden alla ole kulkuväyliä.

Sisältöä suomeksi.
.dwg   .rfa   .pdf